Тамара Коблик

На Тернопільщині поховали Героя Романа Шугиту (фото)

У Романа залишилась мати Ганна, батько Юрій, брат Василь, братова Світлана та племінники Максим, Мар’яна і Христина. Світла пам'ять

Сьогодні, 16 квітня, у селі Йосипівка Великоберезовицької громади попрощались із загиблим воїном Романом Шугитою. Про це розповіли на сторінці громади у фейсбуці.

Роман Шугита народився 1 червня 1994 року в селі Йосипівка. Навчався у місцевій школі, згодом закінчив Збаразьке професійне технічне училище за спеціальністю автомеханік. Після служби в армії працював за фахом. Був добрий, працьовитий, щирий, вихований, приязний… 11 квітня 2024 року Роман Шугита загинув у важкому бою з окупантами.

Односельці провели Романа рідним селом востаннє…

Сьогодні уся громада у скорботі, плакало небо… Ми втратили ще одного Героя, ще одного вірного патріота та найкращого сина України, - йдеться у повідомленні.

Попрощатися з Романом Шугитою прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, бойові побратими, сусіди, представники влади та духовенства.

Траурна хода пройшла від рідної домівки хлопця до Церкви Преображення Господнього села Йосипівка, а далі попрямувала на кладовище, де поховали Романа Шугиту.

У Романа залишилась мати Ганна, батько Юрій, брат Василь, братова Світлана та племінники Максим, Мар’яна і Христина.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Шугити з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото зі сторінки Великоберезовицької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео