Тамара Коблик

На Тернопільщині поховали Героя Василя Скавронського (фото)

Світла пам'ять

Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися в селі Заздрість, на Тернопільщині, щоб провести в останній путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, 32-річного Скавронського Василя, серце воїна зупинилося 13 травня 2024. Про це повідомили на сторінці Микулинецької громади у фейсбуці.

Василь Скавронський у 2014 році  брав участь в АТО, не вагаючись у 2023 році пішов добровольцем в ЗСУ.

Провести в останню путь прийшли  духовенство, односельці загиблого, представники влади. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих. Жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулась прощальна  літургія за воїна, а після - до місцевого кладовища, де був похоронений воїн.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Скавронського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали Героя Андрія Мисика.

Фото зі сторінки Микулинецької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео