Тамара Коблик

На Тернопільщині поховають Героя, який 2 місяці пролежав у комі після поранення

Після 24 лютого Іван Підгірний повернувся з-за кордону, щоб боронити рідну країну

На Тернопільщині зустрінуть тіло Героя Івана Підгірного. Про це повідомили у пресслужбі Монастириської міської територіальної громади.

Просимо усіх небайдужих громадян зустріти з пошаною Почесний кортеж з тілом загиблого Героя Івана Підгірного, який прямуватиме через м. Монастириська, с. Криниця, с. Комарівка в рідний Коропець завтра, в п’ятницю, 2 грудня, в першій половині дня, - йдеться у повідомленні.

Про час проїзду кортежу з тілом Героя через м. Монастириська, с. Криниця, с. Комарівка буде повідомлено додатково.

Почесний кортеж тіла загиблого Героя Івана Підгірного прибуде востаннє в рідний Коропець у п'ятницю, 2 грудня, в першій половині дня, попередньо 12:30.

Просимо водіїв на машинах з прапорами  прибути на зустріч до м.Монастириська орієнтовно на 12:00. Час прибуття кортежу ще може змінитися на пізніший, - йдеться у повідомленні Коропецької селищної ради.

Священник та процесія, односельці зустрічатимуть його на вулиці Каганця (Підтемне), біля хати, де він зробив свої перші кроки, де сьогодні живуть його мама і сестра. 

В п'ятницю о 19:00 на вулиці Лесі Українки, 99, де проживав з родиною померлий, відбудеться Парастас. Похорон розпочнеться  в суботу, 3 грудня, о 12:00 та відбудеться на центральному кладовищі смт.Коропець.

Нагадаємо, Іван Підгірний 2 місяці пролежав у комі після поранення. Чоловік з Коропця Чортківського району після 24 лютого повернувся з-за кордону, щоб боронити рідну країну.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Підгірного з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 2 грудня 2022 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео