Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощалися з Героєм, який загинув під Авдіївкою (фото)

Василь Темірханов загинув 9 лютого під час мінометного та артилерійського обстрілів. Вічна пам’ять

Із полеглим воїном Василем Темірхановим попрощалися 13 лютого у селі Настасів Великоберезовицької громади. Про це повідомили у пресслужбі Великоберезовицької селищної ради.

Провести в останню путь молодого 26-річного Героя прийшли родичі, друзі, однокласники, сусіди, побратими, представники духовенства та місцевої влади.

Однокласник, друг, чудова людина і навічно Герой України. З тобою ніколи сумно не було, а без тебе сум навіки. Наш Герой! Щирі співчуття рідним, - написала на своїй фейсбук-сторінці однокласниця Ольга Бедрій.

Василь Темірханов народився 10 червня 1997 року у селі Настасів, навчався у місцевій школі. Потім здобув фах електрозварювальника. У січні 2023 року приєднався до лав Збройних сил України, воював на різних напрямках фронту. Був старшим солдатом, командиром 2-го відділення 2-го взводу роти протитанкових керованих ракет в/ч А4447. Загинув 9 лютого 2024 року поблизу Авдіївки на Донеччині унаслідок ворожого мінометного та артилерійського обстрілів.

Траурна хода пройшла від рідної хати Василя до церкви Вознесіння Господнього села Настасів й далі попрямувала до кладовища, де поховали захисника. У Василя Темірханова залишились 3-річна донечка, дружина, батьки та брати.  

Читайте також: «Пролежав три дні з температурою»: рідні розповіли про обставини смерті тернополянина через 9 днів після мобілізації

Фото Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео