Тамара Коблик

На Тернопільщині посилюють мобільні групи для боротьби з «Шахедами» (фото)

Підрозділи комплектують всім необхідним: автотранспортом, системи Starlink, приладами нічного бачення, камерами GoPro, прицілами, ліхтарями, раціями, планшетами та телефонами

Начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш разом з підприємцями передали спецобладнання для новоствореного підрозділу ЗСУ. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Очільник області наголосив, що за дорученням Офісу Президента України у Тернопільській області збільшують кількість мобільних груп протиповітряної оборони.

Комплектуємо підрозділи всім необхідним: автотранспортом, системи Starlink, приладами нічного бачення, камерами GoPro, прицілами, ліхтарями, раціями, планшетами та телефонами. Жителі відчувають результат цієї роботи, зокрема, сьогоднішні повітряні тривоги та атаки дронами на сусідню область, які наші захисники відпрацювали майже на 100%, - зазначив Володимир Труш.

Наше завдання максимально вберегти критичну інфраструктуру. Сили ППО роблять все можливе, щоб захистити нас. Але ми маємо допомогти протиповітряній обороні: підсилити технікою, людьми, засобами спостереження.

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео