Тамара Коблик

На Тернопільщині прогнозують справжній зимовий тиждень

Водіям варто бути більш уважними та обережними

За даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, поточний тиждень на Тернопільщині буде по-справжньому зимовим. Переважатиме антициклональна та морозяна погода.

Сьогодні, 7 лютого, на території області буде хмарно, йтиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

Завтра, 8 лютого, буде хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 10 – 15º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

9 лютого синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 13 – 18º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

В Тернопільській міській раді нагадують водіям про дотримання вимог Правил дорожнього руху, а саме: дотримання належної швидкості й зберігання дистанцію між транспортними засобами для того, щоб запобігти нещасним випадкам та непередбачуваним ситуаціям на дорогах.

При наближенні до пішохідних переходів, знижуйте швидкість. Пам’ятайте, під час ожеледиці гальмівний шлях автомобіля дещо збільшується, - йдеться у повідомленні міської ради. -  Просимо бути уважними та відповідально ставитися до власного життя, пасажирів та інших учасників дорожнього руху.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео