Тамара Коблик

На Тернопільщині провели в останню дорогу Героя Івана Семенишина (фото)

Герой загинув 29 червня в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області. Вічна пам'ять

4 липня жителі Білецької громади на Тернопільщині провели в останню дорогу загиблого захисника України Семенишина Івана Володимировича, який до останнього подиху стояв на захисті України, оберігаючи її незалежність та відстоюючи вільне життя нашого народу на своїй землі від зазіхань московських орд. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Іван Семенишин, 1994 року народження, був молодшим сержантом, командиром стрілецького відділення стрілецького батальйону військової частини А0998. Загинув 29 червня 2024 року внаслідок поранень несумісних із життям, отриманих в результаті застосування противником БпЛА із скиданням невідомого вибухового предмета, в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області.

Фото без опису

Вшанувати пам’ять, помолитися за спочилого Героя зібралися рідні та близькі, друзі та побратими, односельці із Великого Глибочка та Цеброва, жителі Білецької та Озерянської громад. Лунали слова вдячності та підтримки скорботній родині з приводу непоправної втрати. Іван був справжнім Героєм, який засвідчив своїм життям велику любов до рідної землі, патріотизм, мужність та відвагу.

Єдиним серцем і устами лунала заупокійна молитва в домі спочилого, відтак зі словом проповіді звернулися священники, наголошуючи, що «немає більшої любові за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх…» (Ів. 15:13).

Всі готувалися святкувати день народження воїна, але Господь покликав його до райських осель… Віримо, що ця жертва благословення для сім’ї та цілого українського народу! Нехай наша молитва буде запевненням нашої підтримки та вдячності рідним, близьким і побратимам, – наголосив отець Іван Гавдяк, звертаючись до скорботної громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Семинишина з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині просять гідно зустріти загиблого Героя Юрія Остапового.

Фото пресслужби Білецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео