Божена Волинець

На Тернопільщині розшукують водія, який збив чоловіка і втік з місця ДТП

У аварії постраждав 59-річний чоловік, який перебував на проїжджій частині дороги.

Невідомий автомобіль збив мешканця Купчинецької громади Тернопільського району увечері, 20 лютого. ДТП трапилася на дорозі Городище-Зарваниця-Бучач.

За попередньою інформацією, на момент аварії 59-річний потерпілий перебував на проїжджій частині дороги, повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. Його госпіталізували. Автівка, яка, ймовірно, травмувала чоловіка, не зупинилася.

Поліцейські звертаються  до усіх, хто орієнтовно з 20:00 по 20:30 20 лютого проїжджав селом Ішків і має на автомобілях відеореєстратори, анонімно надати відео та допомогти встановити особу порушника.

- Працівники поліції дані факти внесли в ЄРДР згідно статті 286 ККУ, - йдеться у повідомленні. - Триває слідство.

Того ж дня на автодорозі Зарваниця-Бучач, в межах села Старі Петликівці, Чортківського району кермувальник мопеда виїхав за межі дороги та врізався в припаркований автомобіль марки Skoda. Водій мототранспорту сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння, отримав тілесні ушкодження, проте його не госпіталізовували.

- За правопорушення мопедист відповідатиме згідно ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП, - інформують у поліції.

Фото поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео