Ростислав Фук

На Тернопільщині травмувалася  водійка після зіткнення з вантажівкою

Із важкими травмами жінку госпіталізували

Виїзд на смугу зустрічного руху – причина одразу двох ДТП, що сталися в Тернополі на вулиці Степана Будного та в селищі Дружба Микулинецької громади. Наслідки трагічні – загинули двоє людей, ще троє госпіталізовані з важкими травмами, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

19 липня у селищі Дружба жителька села Микулинці, керуючи автомобілем Toyota Camry, виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулася з вантажівкою. Водійка легкового автомобіля з важкими травмами госпіталізована.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, аварія за участю одразу чотирьох автомобілів трапилася 21 липня на вулиці Степана Будного у Тернополі.

Як з’ясували правоохоронці, 22-річний водій автомобіля Lada – житель села Вищі Луб‘янки- виїхав на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з авто Alfa Romeo, який зупинився на заборонений сигнал світлофора. Від удару даний автомобіль зачепив ще одну автівку марки Volkswagen Passat. Врешті водій Lada «влетів» у транспортний засіб Тoyota Camry, що рухався у напрямку вулиці Микулинецької. Внаслідок ДТП загинули двоє пасажирів автомобіля Lada, а водій та ще одна пасажирка цього авто з важкими травмами госпіталізовані до медичних закладів. Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео