Тамара Коблик

На Тернопільщині в останню дорогу провели Героя Олега Прокоповича (фото)

Олег загинув 6 липня в Донецькій області, відбиваючи окупанта. Загинув, не боячись ні смерті, ні ворожої кулі. Вічна пам'ять

Вчора, 11 липня, в селі Яцківці на Тернопільщині поховали Героя. За Україну в бою життя поклав Олег Прокопович. Про це повідомили на сторінці Озернянської територіальної громади у фейсбуці.

Він загинув 6-го липня в Донецькій області, відбиваючи окупанта. Загинув, не боячись ні смерті, ні ворожої кулі.

Народився 17 жовтня 1981 року. Виростав і жив у Яцківцях. Не відмовляв у помочі кожному, хто його попросив. Для стареньких тата й мами був опорою. І коли ворог з півночі ступив на українську землю, не відмовив Україні у її захисті.

Олег служив стрільцем в 35-му Окремому Стрілецькому батальйоні. Змалку любив книги. Навіть на фронті шукав хвилинку, щоб прочитати хоч сторінку. Батьки і книги виховали в нього надзвичайну доброту і мужність.

Слова не в змозі виразити повне відчуття туги та скорботи, яку ми переживаємо внаслідок смерті Олега, який віддав своє життя у бою. Його служба і відвага неоціненні, – співчувають побратими з 35-го ОСБ.

Провели Героя в останній шлях. Олег Прокопович залишив нас, йдучи дорогою до вічності. Його ім’я на віки у Пантеоні слави Українських Героїв.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олега Прокоповича з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо,  у Тернополі попрощались із загиблим Героєм Володимиром Наконечним.

Фото зі сторінки Озернянської територіальної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео