Тамара Коблик

На Тернопільщині в останню путь провели Героя Андрія Мегеденюка (фото)

Серце мужнього воїна передчасно зупинилося 7 квітня 2024 року під час лікування захворювання, отриманого на фронті. Вічна пам'ять

В середу, 10 квітня, жителі Микулинецької громади попрощалися з військовослужбовцем, кулеметником Збройних сил України, 46-річним Мегеденюком Андрієм. Серце мужнього воїна передчасно зупинилося 7 квітня 2024 року під час лікування захворювання, отриманого на фронті. Андрій Мегеденюк брав участь у бойових діях з 26 квітня 2017 року по 24 жовтня 2023 року. Про це повідомили на сторінці Микулинецької громади у фейсбуці.

Похорон відбувся у селі Варваринці. Провести в останню путь прийшли військовослужбовці, духовенство, односельці загиблого, представники влади, жителі громади.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища.

У мить прощання звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих, - йдеться у повідомленні.

У пам’яті рідних та близьких Андрій  назавжди залишиться відважним патріотом, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Мегеденюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали Героя Петра Мурзу.

Фото зі сторінки Микулинецької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео