Ростислав Фук

На Тернопільщині в останню путь провели Героя Романа Бутрина (фото)

Поховали бійця поряд із могилою матері. Світла пам’ять

В останню путь провели в селі Зелена Бучацької громади 28-річного захисника Романа Бутрина. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Захищати Батьківщину від російського окупанта чоловік пішов у лютому 2023 року в складі 115 окремої механізованої бригади. Нагадаємо, загинув Герой 17 січня під час бойових дій у Донецькій області.

Прощання з Романом розпочалось біля рідної домівки, опісля велелюдною пішою ходою траурний кортеж Героя прямував вулицею села до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де відбувся чин похорону.

Востаннє земляку віддали військові почесті на кладовищі села Зелена. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн. Поховали бійця поряд із могилою матері.

Він мав би повернутись до рідної домівки з довгоочікуваною перемогою, радіти молодому життю, будуючи плани на майбутнє... Роман став ще одним ангелом, який триматиме небо над Україною. Він залишиться сміливцем-патріотом, який до останнього подиху був вірним військовій присязі та Україні. У невимовному горі у захисника залишилася сестра Наталя, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Бутрина з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Тернопільщина попрощалася з Героєм Богданом Скрипником

Фото Бучацької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео