Анастасія Кисіль

На Тернопільщині влада дозволила проводити спортивні масові  заходи для дітей 

Це стосується організації футбольних матчів та проведення інших спортивних ігор

Спортивні масові заходи для дітей на Тернопільщині дозволила організовувати влада області. Це зробили для того, щоб молодь мала можливість активно відпочивати та підтримувати фізичне здоров’я, повідомив на брифінгу 17 травня голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.

Активні види спорту навесні стають актуальними.  Днями деякі громади просили дозволу у військової адміністрації, щоб проводити футбольні матчі з мінімальною кількістю глядачів. Ми їм дозволи це зробити, адже наші діти повинні займатися спортом, більше бути на свіжому повітрі та менше сидіти в гаджетах, - каже він. 

Нагадаємо, з 7 травня на Тернопільщині діє заборона на проведення масових заходів без попереднього погодження з  обласною військовою адміністрацією.

Були випадки, коли військова адміністрація не підтримувала організацію деяких масових заходів. Наприклад, влада не дозволила проводити благодійний фестиваль “Файне місто” наживо, відтак захід відбувся онлайн. До речі, виручені кошти з його проведення відправили на допомогу полку “Азов”. Вдалося зібрати майже 400 тисяч гривень.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео