Тамара Коблик

На Тернопільщині за отримання хабаря судитимуть двох працівників сервісного центру МВС

За отримання неправомірної вигоди за перереєстрацію автомобіля судитимуть експерта МВС України й адміністраторку територіального сервісного центру

Прокурори Чортківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо адміністраторки територіального сервісного центру та експерта МВС України, обвинувачених в одержанні експертом неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих йому повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду та у пособництві до одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368, ч. 3 ст. 368-4, ч. 5 ст. 27-ч. 1 ст. 368 КК України). Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що адміністраторка територіального сервісного центру та експерт МВС України, за попередньою домовленістю між собою, одержали від місцевого жителя неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США за безперешкодно проведене експертне дослідження автомобіля марки «BMW» та 2000 грн за позитивне вирішення питань, пов’язаних із реєстрацією (перереєстрацією) вказаного автомобіля.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі СВ Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області 

Фото пресслужби Тернопільської обласної прокуратури 

Вибір читачів за тиждень

Відео