Анастасія Кисіль

На Тернопільщині завершився перший етап реєстрації на мультипредметний тест: що далі

Одинадцятикласники вже підтвердили участь у мультипредметному тесті. Далі їм необхідно буде обрати населений пункт, де вони хочуть здавати тестування 

Перший етап перереєстрації одинадцятикласників на мультипредметний тест закінчився. Так вони підтвердили участь в основній сесії тестування. Далі, з 21 червня до 7 липня, абітурієнти мають повторити процедуру та вказати населений пункт, де вони проходитимуть тестування. Про це повідомила начальниця управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома. 

Це не складно робити, але важливо. Діти мають контролювати, коли завершується етап перереєстрації, щоб не забутися та встигати вносити дані. Хочу наголосити, що є ще один етап тестування або додаткова сесія, туди реєстрація триватиме з 8 липня по 12 липня. Обирати пункт тестування або населений пункт, де учні будуть здавати тестування, можна буде з 1 серпня по 10 серпня, - каже вона.

За словами Ольги Хоми, на Тернопільщині облаштують 21 пункт тестування. 

Нагадаємо, через воєнний стан вступна кампанія цього року відбуватиметься не у форматі ЗНО, а у форматі мультипредметного тесту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео