Тамара Коблик

На Тернопільщину назавжди повернеться 22-річний Герой Давид Єгоров

Давид родом з Попасної, проте вже досить тривалий час проживав в Підволочиській громаді, у 2021 році за контрактом пішов служити в ЗСУ та до своєї загибелі захищав Україну від ворога. Світла пам'ять

2 вересня 2023 року проведуть в останню дорогу двадцятидворічного воїна ЗСУ Давида Єгорова, який загинув на Запорізькому напрямку. Про це повідомили на сторінці Підволочиської селищної ради у фейсбуці.

Зустрічаємо кортеж з тілом о 12 годині біля памʼятника Ангелу Хоронителю. Після спільної молитви пройдемо ходою до храму Пресвятої Трійці УГКЦ, де буде відправлятися чин похорону, - йдеться у повідомленні. - Похоронений молодий воїн Давид буде на кладовищі в Підволочиську на вулиці Шептицького поруч з воїнами, які віддали своє життя за незалежність Батьківщини.

Нагадаємо, 29 серпня 2023 року на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання внаслідок отриманих вогнепальних осколкових поранень несумісних з життям загинув 22-річний житель Підволочиської громади, солдат 44-тої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола Давид Єгоров.

Давид родом з Попасної, проте вже досить тривалий час проживав в Підволочиській громаді, у 2021 році за контрактом пішов служити в ЗСУ та до своєї загибелі захищав Україну від ворога.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Давида Єгоров з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали військового, який помер від онкології.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео