Тамара Коблик

У громаді на Тернопільщині оголосили два Дні жалоби за загиблим Героєм

Сьогодні, 31 серпня, тіло Героя зустрічають на центральній площі м. Ланівці. Вічна пам'ять

З метою вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні механіка-водія, старшого солдата Артура Стасюка у Лановецькій міській територіальній громаді 31 серпня – 1 вересня 2023 року оголошено Днями жалоби. Про це повідомили на сторінці Лановецької міської ради у фейсбуці.

Старший солдат Артур Стасюк із с. Іванківці став на захист України ще у березні 2022 року. Днями ж стало відомо, що ворожа артилерія відібрала життя механіка-водія у день Державного прапора - 23 серпня. Відважне серце військовослужбовця зупинилось поблизу населеного пункту Водяне, що на Донеччині.

Сьогодні, 31 серпня, тіло Героя зустрічають на центральній площі м. Ланівці.

На знак скорботи за загиблим у міській раді Ланівців просять:

  • забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
  • вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
  • обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Артура Стасюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на фронті загинув випускник тернопільської школи Олег Захарків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео