Дарія Шевченко

На Тернопільщині активно тривають ремонти доріг (фото, відео)

217939921_890901471461457_8545976814277603808_n

Сезон оновлення доріг триває. Зокрема, у селі Ценів Козівської громади підрядники асфальтують дорогу. Ремонт проводиться з ініціативи депутатів обласної ради від фракції «За майбутнє». Оглянули хід робіт перший заступник голови облради Володимир Болєщук та голова фракції «За майбутнє» в облраді Олег Боберський.

- Завдання команди Івана Чайківського «За майбутнє» - це якісні дороги до кожного населеного пункту, в кожній громаді. Тому з ініціативи депутатів фракції «За майбутнє» на Тернопільщині ремонтують дороги. Одна з таких – ділянка Ценів-Потік-Бишки Козівської громади, протяжність якої сягає 11 км. Поки ремонт дороги триває у селі Ценів, оскільки тут – найпроблемніша ділянка. Наразі у селі Ценів проводиться другий етап ремонту – асфальтування. Таким чином крок за кроком ми плануємо відновити дорогу на цьому відрізку,- наголосив Володимир Болєщук.

 

 - Дороги це артерії життя кожної громади. Люди радіють що у їхньому населеному пункті зараз робиться дорога,- сказав Олег Боберський. Пріоритет нашої команди – це вирішення важливих господарських питань, серед яких – ремонти доріг, - сказав Олег Боберський.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео