Орест Сарматський

На Тернопільщині кожен має шанс стати учасником екологічного конкурсу і отримати подарунок

630_360_1618213836-700 (Copy)

В Україні стартував Всеукраїнський екологічний конкурс «Мішечок».

Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» запрошує активних громадян з усіх областей України стати частиною руху з поширення екологічних рішень.

Мета проєкту – сформувати звичку користуватись багаторазовими торбинками в побуті та поширити ідеї відмови від пластику.

Умови участі прості: необхідно пошити торбини, зробити їх фото або відео, опублікувати в соціальних мережах з хештегами #мішечокSRW  #ПакетНеПотрібен #schoolrecyclingworld #мішечок й відмітити сторінки «School Recycling World» у Фейсбуці та  Інстаграмі. Такі роботи автоматично братимуть участь в індивідуальних розіграшах подарунків.

- Будьте активними, креативними та екологічно відповідальними. Шийте мішечки, користуйтеся ними в побуті, діліться в соціальних мережах. Можливо, саме ваш мішечок стане трендом весни 2021 року, який підхоплять українці, – зазначає президентка Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World» Юлія Мархель.

Також у межах проєкту проходитиме конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах в індивідуальних та колективних номінаціях.

Приймають колективні конкурсні заявки від шкіл та позашкільних навчальних закладів включно до 7 травня 2021 року.

Переможців оголосять 12 травня на сайті «School Recycling World».

Фото: Укрінформ

Вибір читачів за тиждень

Відео