На Тернопільщині молодик викрав 300 доларів і пішов розважатись

1

Нещодавно до Борщівського відділення поліції звернувся мешканець села Слобідка-Мушкатівська із заявою про крадіжку грошей у сумі 300 доларів. Як виявилось пізніше, гроші викрав його знайомий.

Потерпілий розповів поліцейським, що напередодні зустрічався зі своїми знайомими в одному із барів райцентру. Одразу ж того вечора він помітив крадіжку. З його портмоне хтось витягнув чималу суму грошей.

В ході перевірки поліцейськими осіб, які були присутні на зустрічі, вони запідозрили 22-річного борщівчанина. Запідозрили саме його, адже молодик раніше вже був судимий за майнові злочини. Виявилося, що його знайомий дочекався, допоки всі вийдуть на вулицю, та викрав 300 доларів із портмоне потерпілого.

Зловмисник зізнався у тому, що скоїв, та розповів, що спокусився на велику суму, яку побачив у гаманці знайомого. Із вкраденими доларами він одразу пішов до пункту обміну та продовжив розважатися. До кінця витратити гроші злодій не встиг, поліцейські затримали його та вилучили лише тисячу триста гривень.

Національна поліція Тернопільської області повідомляє, що зараз триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео