На Тернопільщині можна купити м’ясо дешевше

2

Як свідить моніторинг цін за перший квартал, на Тернопільщині знизилася середня вартість м’ясного кошика на 0,2%.

Для підрахунку вартості м’яса для жителів області, відібрали такі продукти: морожену рибу, варену ковбасу, курячі тушки, сало, куряче філе, яловичину, свинину та курячі яйця, пише Олексій Дорошенко.

За перший квартал можна прослідувати зростання цін на рибу (76,7 гривень за кілограм), ковбасу (94,1 грн за кг), курячі тушки (58,3 грн), сало (76,6 грн), та філе курки (104,7 грн). Проте подешевшали за цей час яловичина (127,6 грн), свинина (111,6 грн) та яйця курки (22,7 грн).

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео