
В Україні різко подорожчало м’ясо
Найбільш суттєво підвищилися ціни на стегно та ошийок, популярні у сезон пікніків
Найбільш суттєво підвищилися ціни на стегно та ошийок, популярні у сезон пікніків
Найбільше підвищення цін відбулося на ошийок та шашлик
Залежно від регіону закупівельна ціна 1 кг живої маси тварини коливається від 78 до 83 гривень
Детальніше про причини росту цін, сезонність та купівельну спроможність українців
Найпомітніше подорожчання торкнулося бюджетніших лопатки та тазостегнової частини, середня ціна яких у березні зросла на 7,5 грн/кг та 5,7 грн/кг проти лютневої позначки (+4,5% та 3,7%, відповідно)
Аналітики відзначають, що у порівнянні з червнем 2021 р. середня роздрібна ціна на свинину зросла на 7,8%