Орест Сарматський

На Тернопільщині назвали, хто має шанс отримати нагороду «Кришталь року-2019»

Снимок (Copy)

Низка громад з Тернопільської області можуть отримати престижну нагороду.

Цього року в оцінюванні бюджетної прозорості взяли участь 106 об’єднаних територіальних громад. З Тернопільської області сім громад претендують на перемогу в різних номінаціях, повідомляє Тернопільський ЦРМС.

– Переможцями головних номінацій стануть ті громади, які набрали найбільше балів у трьох параметрах. А головна нагорода – «Кришталь року» – дістанеться тій громаді, яка набрала найвищий загальний бал, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що додатково до головних номінацій спільна команда Програм USAID DOBRE і «U-LEAD з Європою» відібрала низку спеціальних номінацій, щоб відзначити громади, які продемонстрували гарні практики бюджетної прозорості в окремих аспектах бюджетної прозорості. На Гала-події «Кришталь року» 19 листопада стане відомо, хто з них отримає нагороду в кожній із номінацій.

Серед громад-номінантів рейтингу бюджетної прозорості з Тернопільщини – Микулинецька селищна ОТГ, Лановецька міська – Хоростківська міська, Байковецька сільська, Вишнівецька селищна, Шумська, Лановецька міські та Іванівська сільська ОТГ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео