Дарія Шевченко

На Тернопільщині обговорили шляхи розвитку області (відео)

Screenshot_2

Про потенціали Тернопільської області говорили на Регіональному форумі партії «За майбутнє», який відбувся 5 вересня на території Скалатського замку. Програма заходу передбачала представлення обласного та міського осередків партії, а також виступи експертів та кандидатів у депутати під час панельних дискусій.

Володимир Болєщук, голова обласного осередку партії «За майбутнє», розповів про команду, яка готова брати відповідальність за область після місцевих виборів.

-   71 відсоток нашої команди – це нові люди, які ніколи не були в політиці. Це - люди справи, це люди, які особистим досвідом в своїх професіях досягли висот, успіху. Ці люди вміють, знають і хочуть подолати управлінську кризу на Тернопільщині. Ми висуваємо кандидатів у всі 55 ОТГ Тернопільської області, - сказав Володимир Болєщук.

На форум завітали представники з усіх районів краю. Кандидат у депутати до Борщівської громади Володимир Чугаєвський поділився, чому висувається саме від партії «За майбутнє».

- Партія «За майбутнє» декларує економічних патріотів які згодні боротись за Україну не тільки гаслами, але й конкретними справами, вчинками . Вони розуміють, що побудова України - це щоденна рутинна праця, - зазначив Володимир Чугаєвський.

У заході взяв участь і лідер політичної сили Ігор Палиця. Голова підкреслив, що тернопільська команда складається з фахівців, які знають  як покращити життя в області.

- Тернопільська команда супер, три години пролетіли на одному диханні. Я дивився, як виступають фахівці кожен у своєму напрямку: культура, туризм, спорт, освіта, наука, медицина, інфраструктура. Це готова команда для того, щоб керувати областю, - підкреслив Ігор Палиця.

Народний депутат України Іван Чайківський також відзначив потужність команди, яка знає, що саме потрібно змінити в Тернопільській області.

- У нас потужна команда в області, яка може взяти на себе відповідальність. І головне, що ми знаємо як змінити нашу область як зробити так, щоб люди дійсно почували себе щасливими в нашій області та загалом в Україні, - розповів Іван Чайківський. - Треба займатись господаркою, а не політикою. Щоб фахівці приходили на свої місця і займались господаркою.

На форумі також були присутні  народний депутат України Тарас Батенко та лідерка Жіночого руху «За майбутнє», народна депутатка 8-го скликання Ірина Суслова.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2MIyvgRmoNs&feature=youtu.be[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео