На Тернопільщині орудує група злочинців

sonnik-zlody-v-kvartir-v-budinku-lze-u-vkno-vkrav-grosh-sumku-sonnik-zlody-kishenkoviy-zlody-zlody-v-zakon-dlya-dvchini_452

Четверо невідомих в масках 11 грудня близько 4:20 проникли на подвір'я жителя Скалата. Чоловіки, погрожуючи предметами, схожими на пістолет та ніж, побили скалатчанина, викрали його металевий сейф та автомобіль Hyundai Santa Fe і поїхали в невідомому напрямку. Потерпілий за допомогою звернувся до правоохоронців.

Керівник обласного управління поліції Олександр Богомол оголосив план «Серена». Менш як за дві години оперативники знайшли викрадену іномарку за 2 кілометри від місця події, в полі. На даний час правоохоронці встановлюють особи нападників та з'ясовують обставини розбою. Дана подія внесена до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.187 та 289 КК України - розбій та незаконне заволодіння транспортним засобом. Оперативники звертаються до мешканців краю, якщо хтось бачив підозрілих осіб в Скалаті, може повідомити будь-які деталі або близько 6 ранку проїжджав даним населеним пунктом,а в автівці був реєстратор, дзвоніть за номером 27-12-58, (067) 471-66-23 або на лінію «102».

Вибір читачів за тиждень

Відео