Олеся Поліщук

На Тернопільщині під час рибоохоронного рейду інспектори виявили порушників

165890233_3619117498197012_6939135911283257875_n

Державні інспектори Тернопільського рибоохоронного патруля провели рибоохоронний рейд і викрили чотири порушення правил любительського і спортивного рибальства.

Про це повідомило у фейсбуці управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області. Захід провели на водоймі загального користування біля с. Горішній Івачів та с. Малашівці Тернопільського району.

Рибпатрульні виявили громадян, які здійснювали вилов водних біоресурсів із перевищенням дозволеної кількості гачків. На громадян складено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

А вчора рейдова група виявила три порушення у Чортківському районі Тернопільської області. Громадяни ловили рибу забороненим методом – методом багріння, забороненим знаряддям лову – «Драч». Заборонене знаряддя лову вилучили. Інцидент стався на річці Дністер, поблизу села Печорна Чортківського району. На осіб оформлено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Також інспектори зафіксували незаконний продаж заборонених знарядь лову, а саме трьох сіток «екранів» на ринку на вул. Базарна, 1 у Борщеві. Заборонені знаряддя лову теж вилучили. На особу складено адмінпротокол за 85-1 КУпАП (виготовлення, збут чи зберігання заборонених знарядь добування водних біоресурсів).

Матеріали справ готуються для передачі в суд за місцем скоєння правопорушень.

Фото з допису в фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео