Орест Сарматський

На Тернопільщині продають елеватор відомої компанії

elevator-1 (Copy)

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ «Фінансова компанія «Фідем» придбати «Гусятинський елеватор» «Континентал Фармерз Груп» на Тернопільщині.

Про це повідомили в АМКУ.

– Надано дозвіл ТОВ «Фінансова компанія «Фідем» (м.Київ) на придбання у власність активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з надання послуг з первинної обробки та зберігання зернових і технічних культур (складське господарство), – йдеться в повідомленні.

За даними АМКУ, елеватор належить ТОВ «Мрія Центр» (село Васильківці, Тернопільська обл.) Згідно з інформацією Youcontrol, кінцевим бенефіціаром ТОВ «Фінансова компанія «Фідем» є засновник компанії «Кернел» Андрій Веревський.

Довідково. Агрохолдинг «Мрія» заснований в 1992 році. Земельний банк перевищував 300 тис га, зосереджений в західних областях України. «Мрія» спеціалізувалася  на вирощуванні пшениці, ячменю, ріпаку, цукрових буряків, гречки, картоплі та ін. Компанія «Мрія Центр», що раніше входила до складу агрохолдингу «Мрія», на сьогодні перебуває у стані ліквідації.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео