Олена Чепіль

На Тернопільщині реконструюють міський стадіон, який зможе приймати понад 500 глядачів

WnFf6

У Борщівській територіальній громаді цього року відбудеться реконструкція міського стадіону за проєктом «Реконструкція стадіону за адресою вул. Павла Чубинського, 15А в м. Борщів Чортківського району Тернопільської області».

Про це повідомили на офіційній сторінці Борщівської міської ради. 

- Протягом багатьох років на території Борщівської громади немає власного сучасного стадіону. Адже стадіон Борщівського агротехнічного коледжу перебуває у державній власності. Враховуючи великий потенціал Борщівської громади щодо розвитку різних видів спорту, зокрема футболу, та наявність високопрофесійних тренерів, які можуть готувати спортсменів Всеукраїнського рівня, в цьому році за ініціативи міського голови Ігоря ЧОПИКА та за підтримки голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира ТРУША відбудеться реконструкція міського стадіону. 

Згідно проєктно-кошторисної документації реконструкція стадіону передбачає: влаштування системи поливу стадіону з посівом газонних трав; влаштування бігової доріжки навколо стадіону з поліуретанового покриття; влаштування огорожі навколо стадіону; встановлення критих трибун місткістю до 500 місць; реконструкцію громадської будівлі стадіону; підключення громадської будівлі до інженерних мереж; влаштування тенісного корту, волейбольного та баскетбольного майданчиків;  влаштування тимчасової стоянки для автомобілів; встановлення легкого металевого накриття сцени; благоустрій прилеглої території та освітлення території.

- Станом на сьогоднішній день відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту проведено тендерні процедури та визначено переможця по виготовленню проекту реконструкції стадіону, – йдеться в дописі.  

Вартість запланованих робіт по проекту - 20 млн. гривень. Проєкт має бути реалізований до кінця 2023 року.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео