Орест Сарматський

На Тернопільщині розподілять майже 195 млн грн серед тих, кому це дуже потрібно

Education

Стартував конкурсний відбір освітянських проектів, що фінансуватимуться у цьому році за рахунок кошів державного фонду регіонального розвитку.

Під головуванням заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Ігоря Вонса відбулося засідання Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР, в роботі якої брала участь начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома.

Про це повідомляє сайт згаданого управління.

На розгляд комісії  надійшло понад 100 інвестиційних проектів. Частина проектів спрямована на впровадження заходів з енергозбереження.

Члени комісії розглянуть подані проекти, після чого оцінять та сформують пропозиції до узагальненого переліку інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.

У 2018 році Тернопільська область отримає 194 млн 751 тис 650 грн на реалізацію проектів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Під час засідання розглянули проекти, спрямовані на енергозбереження в освітніх закладах.

Крім того, комісія ухвалила рішення стосовно продовження реалізації так званих «перехідних» проектів, які фінансувалися у 2017 році за рахунок коштів ДФРР, з метою їхнього  подальшого завершення. Йдеться про реконструкцію з добудовою приміщення школи під дошкільний заклад на 40 місць у с. Стінка Бучацького району, а також будівництво спортзалу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи.

Також під час засідання оголошено конкурсний відбір (з 22 лютого по 3 березня 2018 року) інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, а також додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм за напрямками: енергоефективність державних і комунальних медичних закладів, розвиток спортивної інфраструктури.

Вибір читачів за тиждень

Відео