На Тернопільщині спортсмени змагалися за першість в армспорті (фото)

1

На Тернопільщині відбувся відкритий Чемпіонат Тернопільської області та відкритої першості КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» з армспорту.

Спортсмени віком до 18 років боролися у чотирьох вагових категоріях: 50/60/70/+70 кг на праву і ліву руки та в абсолютній ваговій категорії серед дорослих на праву руку. У змаганнях брали участь понад 50 спортсменів з усієї області. Переглянути список переможців можна на сайті Тернопільської обласної ради.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами та медалями. А в абсолютній першості серед чоловіків медалями та кубками від «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту», управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА та цінними подарунками від компанії «Микулинецьке»  та  «ТДВ БУЛАТ».

2
2

Головний суддя змагань майстер спорту, тренер-викладач нашої школи Ігор Пасєка, в суддівську колегію входили титуловані рукоборці  члени  збірної команди України з армспорту, майстер спорту міжнародного класу Олег Петренко та  майстер спорту Дмитро Шемчук . Всі вони  учні   абсолютного чемпіона світу з армспорту серед професіоналів у надважкій вазі, заслуженого майстра спорту України, заслуженого тренера України, багаторазового чемпіона України, Європи, найсильнішого рукоборця  світу Андрія Пушкаря.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео