Орест Сарматський

На Тернопільщині суд вирішив, що убивця сидітиме довічно, а родина убитої має отримати 1 млн 200 тис грн за моральну шкоду

630_360_1515506864-9820 (Copy)

Тернопільський апеляційний суд залишив без змін вирок засудженому до довічного позбавлення волі.

Як повідомляє пресслужба суду, сьогодні колегія суддів Тернопільського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги обвинуваченого Володимира З. та його захисниці на вирок Теребовлянського районного суду від 5 квітня 2021 року. Тернопільський апеляційний суд залишив без змін вирок засудженому до довічного позбавлення волі.

Також судом повністю задоволено цивільний позов потерпілих та зобов'язано сплатити їм загалом 1 млн. 200 тис. грн моральної шкоди та 30 тис. грн судових витрат за надання правової допомоги.

- У ніч із 13-го на 14 вересня 2019 року обвинувачений на ґрунті ревнощів, діючи цілеспрямовано та рішуче, взяв удома кухонний ніж і пішов вулицею с. Воля Теребовлянського району назустріч 19-річній Діані М. Діючи протиправно, цілеспрямовано та рішуче, обвинувачений наніс удар кулаком в обличчя потерпілій, а коли вона впала, Володимир З., подолавши її опір, в присутності її близьких наніс 20 ударів ножем у різні частини тіла. При цьому він усвідомлював, що завдає потерпілій особливих фізичних страждань і нестерпного болю. Внаслідок завданих поранень Діана М. померла дорогою по лікарні, - йдеться у повідомленні.

Колегія суддів апеляційні скарги обвинуваченого та його захисниці залишила без задоволення, а вирок суду першої інстанції — без змін.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео