На Тернопільщині судитимуть терориста, який досі працює на ворогів

orig-150219255881e45593984662b72179e865d1ef4adc

Тернопільська прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації) та передала до суду справу уродженця Луганщини, який перебував у складі терористичної організації «ЛНР».

Чоловік був одним із керівників терористичної  групи «Брянка СССР», він забезпечував її учасників зброєю, засобами захисту та усією військовою амуніцією.

- Неодноразово приймав безпосередню участь у збройному спротиві та веденні бойових дій проти українського війська на лінії розмежування, у тому числі поблизу залізничної станції «Мар’ївка» (м.Золоте Попаснянського району Луганської області), - йдеться у повідомлені прокуратури.

Однак нині чоловік переховується від правоохоронців на тимчасово окупованій території та продовжує працювати на терористів.

- Здійснено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду. Максимальне покарання, передбачене санкцією ч. 1 ст. 258-3 КК України – 15 років позбавлення волі, - кажуть у прокуратурі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео