На Тернопільщині в аварії постраждали люди (фото)

5

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у Заліщиках 11 грудня. Близько 17:00 водій автомобіля Renault Kangoo не вибрав безпечну швидкість руху і збив пішохода, 1952 року народження. Останній переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу і на неосвітленій ділянці.

Після автопригоди кермувальник залишив транспортний засіб на дорозі та втік. Уже люди, які помітили потерпілого, викликали швидку та поліцію, пише Досьє 102.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. У пішохода медики констатували політравму, струс, перелом плеча та гомілки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Втікача правоохоронці знайшли через годину після аварії. Це - житель Чернівецької області. Чоловік каже, що не помітив перехожого, а втік, бо злякався. Його освідчили й в крові виявили сліди алкоголю.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Склали на водія і адмінпротокол згідно статті 130 КУпАП.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«262842,262843»]

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці на Лановеччині. Там на автодорозі Ланівці-Тернопіль не розминулися вантажівка та легковий автомобіль.

За попередньою інформацією, водія автомобіля DAF під час спуску з гори почало заносити на засніженій дорозі. Як результат - він виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в ВАЗ-2107.

В даній автопригоді травми отримала пасажир легківки. Жінку, 1962 року народження, госпіталізували у травматологічне відділення зі струсом та забоями голови.

В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео