Олеся Поліщук

На Тернопільщині відбудуться вибори старост 13 сіл

images

У Золотниківській територіальній громаді проведуть громадські консультації щодо обговорення кандидатур старост 13 сіл цієї ОТГ.

Оголошення про це опубліковано на сайті громади.

27 вересня відбуватиметься обговорення кандидатів на посаду старости Соснівського старостинського округу (с.Маловоди, с.Соснів), а 28 вересня - на посаду керівника Семиківського старостинського округу (с.Багатківці, с.Бенева, с.Семиківці).

29 вересня пройде обговорення претендентів на старосту Соколівського старостинського округу (с.Соколів, с.Надрічне), 1 жовтня - старости Бурканівського старостинського округу.

На 30 вересня заполановано обговорення претендентів на посаду старости Вишнівчицького старостинського округу (с.Вишнівчик, с.Гайворонка).

Кандидатури на посаду старости Зарваницького старостинського округу обговорюватимуть: 30 вересня в с.Гвардійське, 4 жовтня – в с.Котузів, 6 жовтня – в с.Зарваниця.

Участь в обговореннях зможуть взяти жителі цих населених пунктів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах та які прийдуть на громадські обговорення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео