Олеся Поліщук

На Тернопільщині відбулися змагання з фрі-файту

61cd22c794fb26c0

У Збаражі відбувся Кубок України пам'яті Ігоря Слюсарчука з фрі-файту. Цього року участь взяли 297 спортсменів із майже 20 міст України. Вони змагалися у понад 30 вікових і вагових категоріях.

Про це повідомляє Суспільне.

- Насамперед Ігор був людиною. Це те, що я би визначив найбільше. І, мабуть, одна із причин, чому проводиться турнір, тому що тільки позитивні спогади про нього. Він був людиною, втрата якої викликає великий смуток. І навіть слово «був» дуже важко говорити, бо він для нас таким і залишається. Він був взірцем для багатьох хлопців, - каже президент всеукраїнської федерації фрі-файту Валерій Чоботар.

e2d49c805cf367d2
e2d49c805cf367d2

Кубок України з фрі-файту на Тернопільщині проводять сьомий раз. Змагання такого рівня відбуваються з 2003 року.

- Ігор був дуже душевною людиною. Він зі всіма підтримував зв’язок постійно. Ігор, коли програвав, то ще більше з тією людиною спілкувався, тренувався для того, щоб стати кращим, - розповіла вдова, співорганізаторка змагань Олеся Слюсарчук.

Переможці цих змагань будуть претендентами до збірної України на міжнародних змаганнях.

e27f48deb675a7d3
e27f48deb675a7d3

Як повідомляв «Терен» раніше, Ігор Слюсарчук народився 4 серпня 1989 у місті Коломия — помер 6 лютого 2018 року у Львові.

Слюсарчук – український боєць змішаного стилю контактних єдиноборств, перший Заслужений майстер спорту України з фрі-файту, дворазовий Чемпіон світу, семиразовий та непереможний володар Поясу Чемпіона дивізіону Еліта, багаторазовий володар Кубку України з фрі-файту. Похований у селищі Велика Березовиця, що на Тернопільщині.

Фото з сайту Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео