На Тернопільщині відбувся грандіозний концерт (фоторепортаж)

1

У Ланівцях відбувся творчий звіт мистецьких колективів, який із успіхом пройшов у районному будинку культури.

«Уже ніхто не знищить Україну в тобі, в мені, у кожному із нас», - таким лозунгом представили даний творчий звіт, пишуть у facebook.

«Я мушу оговтатись спочатку від того, що я побачив. Від того калейдоскопу талантів, які сьогодні були на сцені. Чесно кажучи знав, що є хороші колективи, люди творчі, але щоб так відзвітувати сьогодні – це просто для мене чудовий подарунок. Найкращі враження від того, що тут відбулось, - ділиться враженнями Григорій Шергей, начальник управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації, заслужений діяч мистецтв України.

На сцені районного будинку культури виступали представники Волині і Галичини. Безліч мистецьких колективів запалювали не тільки танцями, але і чудовими піснями, виконаними у професійних тонах.

Перед концертом і по його завершенні ланівчани та їхні гості з цікавістю оглядали виставку образотворчого мистецтва, розташовану в фойє районного будинку культури і підготовлену керівниками гуртків та вихованцями Лановецького районного комунального будинку дитячої та юнацької творчості, а також працівниками та активними читачами центральної районної бібліотеки для дорослих.

2
2

3
3

4
4

5
5

6
6

7
7

8
8

9
9

10
10

11
11

Вибір читачів за тиждень

Відео