Дарія Шевченко

На Тернопільщині відбувся корисний тренінг для матерів

73324056_2636500876416605_5377642201004113920_n

У Підволочиську відбувся тренінг «Успішна кар’єра та щасливе материнство: місія здійснена», аби розвіяти стереотип про те, що поєднувати професійне життя та бути хорошою мамою – це нереально. На захід було запрошено жінку, яка може та вміє поєднувати ці дві речі.

Вона поділилась своїми секретами, як їй вдається активно працювати та виховувати двох діток. Жінка наголосила, що найголовніше завдання – це знайти таку роботу, яка не заважатиме вам перебувати поряд із вашою сім’єю.

- Як виявилося, можна розпланувати своє життя так, що часу буде вистачати на все - і на роботу, і на дитину. Для себе я зробила висновок, що потрібно намагатися концентруватися на справах по черзі, а не займатися всім хаотично. Для мене важливо розпланувати свій день. Завдання повинно стояти конкретне, значуще, чітко обмежене в часі, досяжне і вимірне. Позитивний настрій на досягнення мети також є рушійною силою, - розповіла Іванна Поліщук.

Учасниці тренінгу ставили запитання оратору, цікавились щоденним розпорядком, вступали у дискусію, а також ділились власним досвідом.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео