На Тернопільщині впало виробництво яєць, зате збільшилося виробництво м’яса та молока
На Тернопільщині в усіх категоріях господарств, за п’ять місяців 2021 року, виробництво яєць становило 229,2 млн штук.
Про це зазначено в розпорядженні голови Тернопільської ОДА «Про стан агропромислового комплексу області».
- Виробництво яєць зменшилося на 26,7 млн штук (10,4 %) і становить 229,2 млн штук, - йдеться в документі.
Водночас, за вказаний період, виробництво м’яса збільшилося на 6,3 тис. тонн (19,9 %) і загальний обсяг становить 38 тис. тонн, молока - на 8,3 тис. тонн (5,3 %) і становить 164,1 тис. тонн.
Фото з відкритих джерел