На Тернопільщині за добу 10 разів горіла трава

unnamed

На Тернопільщині лише за один день рятувальники 10 разів були змушені ліквідовувати загоряння післяжнивних залишків та сухої трави.

17 серпня о 12:27 в місті Ланівці на приватній присадибній ділянці виникла пожежа пожнивних залишків на площі 0,25 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Вогонь ліквідовано черговим караулом 11 ДПРЧ Управління.

О 12:30 в селі Зелена Бучацького району на полі виникла пожежа пожнивних залишків на площі орієнтовно 3 га. Причина виникнення та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9 ДПРЧ Управління.

О 17:03 в селі Щитівці Заліщицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,5 га. Причина загоряння та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15 ДПРЧ Управління із залученням місцевого населення.

О 17:28 в селі Григорів Монастириського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 10 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19 ДПРЧ Управління, під час гасіння не допущено розповсюдження вогню на 2 будівлі.

О 17:58 в місті Чортків на полі приватного підприємства виникло загоряння пожнивних залишків на площі орієнтовно 1,5 га. Причина виникнення та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6 ДПРЧ Управління.

О 18:01 в селі Голігради Заліщицького району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 2 га. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Винятинці.

О 18:36 в селищі Золотий Потік Бучацького району виникла пожежа сухої трави та сміття на території стихійного сміттєзвалища на площі 20 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Золотий Потік.

О 20:27 в місті Борщів на полі виникла пожежа пожнивних залишків на площі орієнтовно 3 га. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 21:20 поблизу села Шляхтинці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 15 м.кв. Причина виникнення та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Шляхтинці.

О 22:13 в селі Ліски Збаразького району на полі виникла пожежа пожнивних залишків на площі 300 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 ДПРЧ Управління, повідомляють в ДСНС.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео