На Тернопільщині запустили благодійний проект

благочинність

Вчора, 14 листопала у Скалі-Подільській, що на Тернопільщині запустили в дію благодійний проект та толоку у історичному, місцевому парку.

Останнім часом активність мешканців Скали-Подільської буквально зашкалює, а вчинки пасіонаріїв наштовхують на думку, що дієві та наполегливі скалечани здатні змінити своє селище та громаду загалом, пишуть на сайті zvistka.net.ua.

В Скалі-Подільській був напрочуд насичений на добрі справи та благодійні вчинки день. І хоча, як розповів «Звістці» отець Василь Германюк, найбільше зроблено саме 14 листопада, коли увесь світ відзначав Всесвітній День Добра, відбулося масштабне прибирання окраси селища - парку, в якому колись відпочивав славетний гетьман Богдан Хмельницький та освідчився у коханні Михайло Грушевський. Початок толоки розпочався із 9 ранку.

Після цього активісти та благодійники селища здійснили розвіз пиломатеріалів та зібраних напередодні речей та одягу тим, хто їх потребує і які перебувають у складних життєвих обставинах.

З 14 листопада у магазині «COOP», що навпроти Скала-Подільського парку, встановлено «Куточок добра» - невеликі полиці, в яких добродії, здійснюючи покупку, зможуть залишити для потребуючих щось з продуктів харчування чи засобів особистої гігієни, а ті, в свою чергу, зможуть абсолютно безоплатно взяти для себе те, чим поділилися небайдужі люди.

Вибір читачів за тиждень

Відео