Олена Чепіль

Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів звучатимуть у Тернополі

232130371_2337308249738778_7561633597390995817_n

19 вересня у Тернопільському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка оркестр України НАОНІ презентує музичний проект «Гуц and Roll».

Концерт відбудеться о 19:00 годині за підтримки Українського культурного фонду.

- У програмі ви почуєте найкращі твори сучасних українських композиторів у фолк, джаз та рок стилях. Улюблені мелодії народних пісень, такі як «Верше мій, верше», «Гуцулка Ксеня», «Шуміла ліщина», «Ой, у лузі червона калина» та загалом близько двох годин інструментальної музичної експресії в оригінальному авторському аранжуванні, – повідомляють організатори.

Музичний проект «Гуц and Roll»- це вибухово-яскраві враження, емоційне захоплення та справжня насолода від унікального звучання Національного оркестру народних інструментів України та мега-віртуозних солістів інструменталістів. Поєднання традиційного звучання із сучасною динамікою, мелодикою і ритмами, високопрофесійне виконання, інноваційна подача «Гуц and Roll» здатні задовольнити аудиторію самих витончених меломанів та надати поштовх до розвинення музичного смаку тим, хто тільки починає захоплюватись українською музикою.

Замовити квитки на «Концертний промо-тур НАОНІ з проектом «Гуц and Roll» можна ТУТ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео