Олег Снітовський

Найстаріше місто Тернопільщини пропонує різдвяне чтиво

50428379_2032427276846523_4096996130020130816_n (Copy)

Сьогодні у Теребовлі наприкінці дня презентуватимуть збірку оповідань «Різдво через Збруч».

Книга, яку кожен захоче мати у домашній бібліотеці. Саме так кажуть про новинку ті, хто вже тримав у руках збірку оповідань «Різдво через Збруч».

Ось, зокрема, як на своїй сторінці у Facebook пише про це одна із читачок - Галина Новосад:

- Мені хотілося хоча б у читанні зосередитися на чомусь доброму і по-різдвяному теплому. Вибір впав на збірку оповідань «Різдво через Збруч». Ще восени чула про вихід такої книги від її упорядниці, моєї улюбленої тепер письменниці Лори Підгірноі. Тому і вирішила, що саме вона стане моїм різдвяним чтивом.

Підбірка оповідань письменників, що наче за святковим столом зібралися з обох боків Збруча, просто неймовірна, - пише пані Галина.

Вона акцентує на тому, що географія авторів досить широка – Тернопіль, Кам'янець-Подільський, Теребовля, Івано-Франківськ.

Як зазначає Галина Новосад, оповідання різнопланові, різножанрові, але такі добрі та душевні. Окрім цього в кінці книги надрукована ще й ціла низка рецептів різдвяних смаколиків, що були зібрані з сіл та міст по обидва боки Збруча.

Водночас, як пише на своїй сторінці у Facebook директор Теребовлянської княжої книгозбірні Наталка Михно, сьогодні у Теребовлі, у медіа-центрі о 17-й годині відбудеться презентація збірки «Різдво через Збруч», про перебіг якої «Терен» повідомить своїх читачів вже завтра.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео