Нападник на екс-депутата Ігоря Турського перебуває у розшуку (відео)

IMG_3287

Ще 22 лютого у центрі Тернополя напали на екс-депутат Ігора Турського. Тоді житель Кривого Рогу поранив тернополянина ножем у ногу. Проте після оголошення підозри нападник просто зник.

- Уже на третій день після вчинення злочину ми знали осіб, які брали участь у цьому процесі. Тобто ми знали усіх, хто знаходився в автомобілі, які приїхали разом зі злочинцем, який наносив поранення. Ми проводили декілька днів оперативні заходи. Були проведенні обшуки, було встановлено осіб, - розповідає керівник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

IMG_3297
IMG_3297

Нині, в ході розслідування поліцейським вдалося довести провину і оголосити підозру хулігану, який поранив екс-депутата.

- Ця особа на даний час від слідства переховується і офіційно оголошена в розшук. Надано судом дозвіл на затримання жителя Кривого Рогу Ладухи Станіслава, - повідомляє головний поліцейський області.

[embed]https://youtu.be/-t5LDxWTi3w[/embed]

- Над розкриттям цього злочину на першому етапі працювало близько 60 поліцейських. Похвалитися такою кількістю залучених сил і засобів по інших злочинах я, на жаль, не можу. Тож я вважаю, що з тих сил, засобів і можливостей ми використали все, - розповідає Олександр Богомол.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео