Ростислав Фук

Народна зірка з Тернополя Vova Cigan підкорює соцмережі новою піснею «Додому» (відео)

Автором пісні є житель окупованого Мелітополя

Відомий блогер і співак Vova Cigan випустив пісню «Додому». Перед премʼєрою, за кілька днів, Вова виклав шматочок пісні в ТікТок. Люди масово репостять пост співака і знімають відео.

Vova Cigan  – етнічний ром із Тернополя, який став відомим завдяки соціальним мережам. Відео, де підліток з гітарою ходив вулицями і виконував пісню “Чути грім” українського виконавця S, бачив кожний другий українець. Наразі Вова має широку аудиторію у соціальних мережах, його відео набирають мільйони переглядів, а авторські пісні знаходять своїх слухачів. Так, нещодавно до Vova Cigan  в інстаграмі звернувся житель окупованого Мелітополя і запропонував співаку виконати його пісню «Додому».

Я написав авторську пісню. Сам зараз перебуваю в окупації, тому не маю можливості її випустити. Хотів би подарувати вам пісню – безкоштовно, без реклами. Просто так, від душі. Оскільки я перебуваю у Мелітополі, для своєї безпеки не можу поділитися інформацією про себе. До того ж діючого паспорта у мене немає – він прострочений і вже не є документом, – написав автор пісні у пропозиції Vova Cigan.

Ім’я автора артист не називає задля безпеки чоловіка. Відомо лише, що автор теж етнічний ром. Пісня має назву «Додому», офіційний реліз відбувся 15 грудня, проте вона вже зачепила українців. Напередодні премʼєри Vova Cigan  оприлюднив фрагмент майбутнього хіта у ТікТоку, це відео вже набрало понад 1,5 млн переглядів, а ще користувачі мережі створили понад 350 відео з нею.

Люди знімають відео на цю пісню, діляться фотографіями своїх рідних. Переважно це військові або їхні родичі, і це дуже приємно! Вона проста, дуже щира, про те, що відчуває зараз кожен – ми всі хочемо, щоб закінчилася війна, щоб кожен воїн повернувся додому, до своїх рідних і щоб звільнилися наші українські землі, які були окуповані, – коментує Vova Cigan і додає: На жаль, я не можу сказати, хто саме мені подарував цю пісню. Але я дуже сподіваюсь, що твоє місто визволять і ми з тобою заспіваємо разом. Тримайся, брате.

Читайте також: Народний улюбленець з Тернополя Vova Cigan представив другий кліп

Фото, відео: Vova Cigan

Вибір читачів за тиждень

Відео