Ростислав Фук

Народний улюбленець з Тернополя Vova Cigan представив другий кліп (відео)

Популярність вуличного музиканта-рома росте з кожним днем. А відео з його участю за лічені дні набирають мільйони в соцмережах

Завдяки соцмережі ТікТок підліток ром Vova Cigan став відомим по всій Україні. За лічені дні відео з його участю збирають мільйони переглядів у соцмережах. З вуличного музиканта Вова переріс у блогера та артиста. Його популярність росте з кожним днем. Vova Cigan, або Вова Циган став шалено відомим завдяки відео, де він грає під гітару на вулицях Тернополя «Червону руту» та пісню Skofka «Чути грім».

Місяць тому Вова презентував свій перший сингл «Космонавти». Після чого його одразу ж запросили на телебачення, артист дав низку інтервʼю та взяв участь у благодійному заході в ОХМАТДИТ на підтримку дітей. Сьогодні юний співак презентує новий сингл «Ти сказала А» та гумористичний відеокліп на нього.

Ти сказала «А» - друга моя пісня. Ми з командою (дуже незвично говорити таке поки що ) хотіли показати найсвітлішу сторону закоханості. Що коли тобі хтось дуже сильно подобається, ти готовий зробити все можливе, щоб привернути увагу дівчини. Я дуже хвилювався, скажу чесно. Сподіваюсь, вам сподобається кліп та пісня. Приємного перегляду, – каже виконавець.

В основі відеороботи історія першого кохання, коли хлопець не знає як привернути до себе увагу дівчини старшої за себе. Дії відбуваються у супермаркеті. Головний герой, якого зіграв Вова, закохався у касирку і намагається привернути її увагу. Він вдається до найшаленіших ідей, щоб завоювати серце дівчини. У цьому йому допомагав охоронець супермаркету, якого вправно зіграв Арам Арзуманян, один з найвідоміших сучасних акторів України й зірка «Скаженого весілля». За словами Арама, це вперше, коли він після повномасштабного вторгнення рф знімався вночі у комендантську годину, але у зачиненому приміщенні не порушуючи правил. А, також, це вперше, коли він почув пісню вже на знімальному майданчику.

Екзотичні нотки ромського фольклору та необтяжливий текст роблять «Ти сказала А» ідеальною піснею для будь-якої вечірки чи просто поїздки у машині.

Фото: Рівне Вечірнє, Vova Cigan, відео: Vova Cigan

Вибір читачів за тиждень

Відео