Тамара Коблик

Народне голосування на «Голосі країни»: глядачі можуть повернути в шоу виконавців з Тернопільщини

Ярослав Гавянець та Павло Тютюнник залишили проєкт на етапі Нокаутів

Кіборг та актор з Тернопільщини Ярослав Гавянець та 25-річний учитель вокалу із міського Центру дитячої творчості, які вибули на етапі Нокаутів на проєкті Голос країни-12, таки мають шанс виступити у фіналі. 1+1 оголосили про додаткове голосування. Учасник, який переможе в голосуванні, потрапить до команди Другого шансу, тренерами якого є Андрій Мацола та Олександра Заріцька. Це унікальний шанс для глядачів вирішити долю своїх улюблених учасників.

Ярослав Гавянець залишив проєкт на етапі Нокаутів. «Кіборг», який захищав донецький аеропорт та був у полоні, — Ярослав Гавянець із Тернопільщини нині перебуває на службі в ЗСУ. Він все життя мріяв про сцену, проте участь в АТО змінила його життя. На «Голос країни» Ярослав прийшов дізнатись та відчути, ким би він міг бути, аби не війна.

Щоб проголосувати і дати Ярославу та Павлу другий шанс у шоу, потрібно перейти за посиланням.

Нагадаємо, учитель з Тернополя Павло Тютюнник підкорив суддів «Голосу країни» піснею Миколи Мозгового.

Нагадаємо, вперше Ярослав Гавянець виступив на «Голосі країни» 23 січня з піснею «Тебе це може вбити» гурту Скай. Наймолодшого кіборга з Тернопільщини підтримала Ольга Полякова та взяла у свою команду.

До слова, тернопільський кіборг також представив фільм «Синдром Гамлета» на Міжнародному Краківському кінофестивалі. Кінострічка отримала перше місце.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео