Дарія Шевченко

Народний депутат підтримав бережанських медиків у боротьбі з COVID-19 (Відео)

IMG_9140-min

Попри те, що у Бережанському районі кількість хворих на коронавірус не є великою, волонтери все одно підтримують тутешніх лікарів. Днями туди завезли 150 одноразових комбінезонів, 1000 чотирихшарових масок, 3 термобокси для забору та перевезення аналізів хворих, а також засоби гігієни.

Ідея підтримувати медиків області належить народному депутату Івану Чайківському. Завдяки його ініціативі місяць тому був створений Гуманітарний штаб для боротьби з коронавірусом.

- Хочеться подякувати від імені всіх лікарів Бережанського району за надану допомогу від Гуманітарного штабу Тернопільського району для боротьби з коронавірусом у вигляді термобоксів, рукавиць, масок, а також засобів індивідуального захисту – сказала Наталя Онишків.

Волонтери навідались і до медичних закладів, які не менш потребують допомоги. Це Бережанські психоневрологічні відділення у селах Краснопуща та Саранчуки. Туди передали 20 і 10 комбінезонів та по 200 одноразових масок.

- Ми дуже вдячні за допомогу депутату Івану Чайківському за те, що він звернув увагу на наш заклад і допоміг нам в такий важкий час, коли розгулює коронавірус. Це для нас дуже великий вклад для нашого захисту, - зазначив чоловік.

[embed]https://youtu.be/HRH6h5DgmCM[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео