Навіки залишився 19-річним: Сьогодні народився Герой України Устим Голоднюк

0998879079

Устим Голоднюк загинув на Майдані в Києві під час Революції Гідності у дні найзапеклішого протистояння - 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській унаслідок вогнепального поранення в голову. Куля поцілила, коли хлопець у блакитній касці допомагав забирати загиблих біля верхнього виходу станцїї метро Хрещатик.

Сьогодні день народження  Устима Голоднюка - збаражанина, активіста Революції Гідності, бійця 38 сотні Самооборони Майдану, Героя Небесної Сотні, Героя України. Він народився в серпні, як і незалежна Україна. Для нього вона була понад усе.

- 27 могло би бути! З Днем народження, Сину - царюй в Бога! ,написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» батько Героя України Устима Голоднюка Володимир. - Білі троянди! Я не знаю чи вони були твої улюблені, але чомусь здається, що саме такі ти б дарував своїй дівчинці чи вже дружині. А ще мене постійно переслідує думка, що ось моїм - внукові чи внучці, чи вже обом, могло би бути рочок, два, три, чотири… Люблю тебе, Устиме! Пишаюся, горджуся, сумую. 

Фото зі сторінки Володимира Голоднюка

Вибір читачів за тиждень

Відео