Тамара Коблик

Назавжди 18: на Тернопільщині зустріли тіло загиблого Героя Радомира Олійника (фото)

30-31 жовтня 2023 року - дні жалоби на території Гусятинської громади. Світла пам'ять

До рідного дому у село Постолівка повернувся ще один Герой – 18-ий річний захисник Радомир Олійник. Солдат загинув під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області, обороняючи державу від російських окупантів. Про це повідомили на сторінці Гусятинської селищної територіальної громади у фейсбуці.

Жителі Гусятинської громади сьогодні, 30 жовтня, «живим коридором» зустріли траурний кортеж із тілом полеглого, на колінах та зі сльозами на очах. Місцевий священник відправив заупокійний молебень.

У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Важко усвідомлювати, що знову втрачаємо найкращих, - йдеться у повідомленні селищної ради.

Сьогодні, 30 жовтня 2023 року, о 17:00 годині відбудеться панахида за загиблим Радомиром Олійником, завтра, 31 жовтня 2023 року, чин поховання військовослужбовця розпочнеться о 12:00 год.

30-31 жовтня 2023 року - дні жалоби на території Гусятинської громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Радомира Олійника з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщину назавжди повернувся Герой Василь Сенявський.

Фото зі сторінки  Гусятинської селищної територіальної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео