Ростислав Фук

Небайдужі тернополяни допомогли затримати водійку, яка намагалася втекти з місця ДТП

У жінки були помітні ознаки алкогольного сп'яніння, однак пройти перевірку в медзакладі вона відмовилася

Затримати жінку, яка намагалася втекти з місця аварії, допомогли правоохоронцям тернополяни. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, під час патрулювання на вулиці Академіка Корольова, поліцейські помітили пошкоджене авто Honda, припарковане на проїжджій частині з порушенням правил дорожнього руху. 

Біля автівки стояла група людей, які активно махали руками в бік поліцейських. Патрульні негайно під'їхали до громадян та з'ясували, що водійка автомобіля Honda пошкодила припаркований транспортний засіб Peugeot та намагалася покинути місце автопригоди. Очевидці події зорганізувалися та разом завадили їй це зробити, – кажуть поліцейські.

Під час спілкування з жінкою правоохоронці виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти перевірку на місці або в медзакладі вона відмовилася.

На водійку склали протоколи за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та статтею 122-4 (залишення місця скоєння ДТП) й направили авто на арештмайданчик.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео